Cordón (PSC): “Cal recuperar la Cerdanyola de la qual ens sentíem orgullosos”

Entrevista a Carlos Cordón, candidat del PSC a l’alcaldia de Cerdanyola/Eleccions 2019

 

Carlos Cordón
Carlos Cordón | Cedida

 

 

Carlos Cordón és el candidat del PSC a l’alcaldia de Cerdanyola a les Eleccions Municipal del 2019. 

 

Ha iniciat vostè la campanya molt aviat respecte a altres partits, quin és el motiu?

Crec que no hi ha temps a perdre. Aquests anys de Carles Escolà han estat un veritable desastre per a Cerdanyola i el nostre partit ha decidit no perdre ni un minut en recuperar la ciutat que aquest govern ha deixat enrere.

 

Era vostè fins fa poc un desconegut en la política local, què li ha portat a fer aquesta passa?


Sóc de Cerdanyola de tota la vida, vaig estudiar al Col·legi Montserrat, després vaig fer arquitectura a la UPC, la meva professió actual, em vaig afiliar a la Joventut Socialista de Catalunya fa molts anys i la política sempre em va atreure. És cert que sóc encara poc conegut per alguns sectors i a ells dedicaré el primer esforç de la meva campanya, a conèixer-los i, sobretot, a escoltar-los. La gent no espera polítics coneguts, sinó solucions dels seus polítics i això és el que pretenc oferir-los.

 

Parli’ns de vostè, coneguem-lo. Qui és? A què es dedica? Quins són els seus hobbies?


Doncs sóc Carlos, d’una família de Cerdanyola, humil, treballadora, sempre amb un profund compromís polític i social. Professionalment sóc arquitecte. Sóc casat amb una meravellosa dona d’origen gadità, amb la qual tinc una filla, Helena, que sense dubte és el que més m’ha canviat la vida. Hobbies? A banda de la política? Ja, ja, ja. Viatjar, quan puc, és el que més agraeixo per desconnectar en família.

 

Es veu amb la força per canviar allò que no li agrada de la nostra ciutat?

Em veig amb la força de dirigir a un equip que ho faci. No em refiu d’aquells que creuen poder fer les coses sols. Ni em refio dels que són incapaços de fer equips. Crec tenir l’equip i la confiança en ell necessàries per afrontar els reptes que té aquesta ciutat.


 

Bé, parli’ns d’això. Quins són els principals reptes de futur de Cerdanyola?

Els tinc bastant clars: recuperació d’un espai públic compartit, cuidat, net i de qualitat; recuperació de l’impuls econòmic i empresarial que hem exportat cap a altres ciutats per culpa d’un socialisme mal entès per part de l’actual govern i recuperació d’una administració local al servei dels ciutadans en tots els terrenys i no d’esquena a ells. En definitiva, un carrer amable, una economia pròspera i un Ajuntament proper.

 

Ja per acabar, hi ha algun partit amb el qual no pactaria mai?

Miri, aquesta afirmació és incompatible amb la meva forma de ser i d’entendre la política. Ningú pensa tan diferent de mi com per no tenir cap coincidència amb mi. No he estat mai dogmàtic ni essencialista, més aviat el contrari, sóc flexible i pragmàtic i qualsevol pacte que pugui millorar la vida dels ciutadans de Cerdanyola, sigui puntual sigui a llarg termini, mereix ser explorat per respecte a la ciutadania.


 

Moltes gràcies i molta sort en el seu projecte.

Moltíssimes gràcies, i pel que fa a la sort... confio més en l’esforç i en el treball. Tard o d’hora sempre tenen recompensa.