Carlos Cordón es presenta com a candidat del PSC a l'alcaldia

El candidat ha mostrat les seves ganes de "recuperar Cerdanyola" en un acte on ha comptat amb el suport de Miquel Iceta
Carlos Codón durant el seu discurs
Carlos Codón durant el seu discurs | Marcos Nevado

Els partits polítics comencen a treballar en vista a les eleccions municipals del 2019 i el Partit dels Socialistes de Catalunya ha sigut un dels primers a fer-ho. El matí del 13 de maig, el Museu d'Art de Cerdanyola ha acollit l'acte de presentació del candidat socialista, CarlosCordón. Per donar suport a a l'alcaldable ha acudit a l'acte el Primer Secretari del partit, Miquel Iceta, amb qui hem pogut parlar de la situació política catalana.

 

Un cop han acabat els parlaments, la gent ha pogut gaudir d'un refrigeri
Un cop han acabat els parlaments, la gent ha pogut gaudir d'un refrigeri | Marcos Nevado

 

 

L'acte ha estat conduït per un professor de Cordón quan anava a l'escola. El míting ha començat amb la història de la Carmen i la Montserrat, que coneixen al candidat des de petit: han recordat moments a l'escola o al club de karate i l'han animat a treballar per la ciutat igual amb la mateixa intensitat amb la qual estudiava a l'escola de petit. Just després, ha sigut el torn de Miquel Iceta, que ha fet una breu anàlisi de la situació política catalana i del debat d'investidura que s'havia celebrat no feia ni 24 hores. El Primer Secretari s'ha permès fer alguna broma amb Cerdanyola i ha volgut desitjar la millor de les sorts a Cordón, que just ara comença amb una gran feina.


CarlosCordón ha volgut iniciar el seu discurs agraint la presència de la gent i els partits polítics (hi han acudit tots excepte el PDeCAT). El candidat ha volgut remarcar que Cerdanyola ha avançat com a ciutat gràcies als diversos governs socialistes i que, des que van abandonar l'alcaldia, el municipi només ha empitjorat. Amb el lema "Recupera Cerdanyola", Cordón ha volgut deixar manifest que treballarà per fer que l'Ajuntament torni a treballar pels ciutadans.

 

Un cop s'han acabat els parlaments, els assistents han pogut gaudir d'un petit refrigeri on han parlat i celebrat la proclamació de CarlosCordón com a candidat socialista.

 

 

 

 
Comentaris

envia el comentari