Les millors imatges de la Festa Major de CanaletesLa calor ha sigut la gran protagonista d'una Festa Major de Canaletes per a tota la família. Diumenge al matí s'ha celebrat la part més festiva amb exhibicions de sevillanes i una vistosa festa de l'aigua i l'escuma.

 

Les sevillanes han sigut la porta d'obertura de la festa. Tot i la calor, les dones i nenes de Trinitat Vella han exhibit els seus coneixements en sevillanes sota els rajos de sol. Mentre aquests balls andalusos servien per animar l'ambient, a l'avinguda de Canaletes, les famílies podien veure també una col·lecció de cotxes antics que han despertat la curiositat de nens i adults.

 

Per mitigar les altes temperatures per sobre dels 24 °C, una festa de l'escuma i una festa de l'aigua han fet les delícies dels nens i nenes de Canaletes. Inflables remullats amb aigua fresca i el mític joc del cubell d'aigua al cap han fet el matí molt més refrescant. Però mentrestant, els adults preparaven la paella popular que han pogut gaudir a l'hora de menjar tots els veïns del barri.

 

Tot i la previsió de mal temps, al final la Festa Major de Canaletes s'ha celebrat amb total normalitat i totes les celebracions previstes s'han produït. Diumenge a la tarda, però, unes poques gotes d'aigua han fet parar la festa un parell de minuts.