La tercera edició de la Fira del Comerç



La plaça de l'Abat Oliba, l'epicentre de la vida cerdanyolenca, ha tornat a ser el punt de trobada dels veïns de la ciutat durant els dies 9 i 10 de juny. Per tercer any consecutiu, la Fira del Comerç ha servit per mostrar el teixit empresarial de la ciutat i l'oferta de productes i serveis que es poden consumir a Cerdanyola.

 

Sota un Sol torrador, a les 5 de la tarda de dissabte, les parades començaven a estar enllestides i atendre a tota la gent que s'hi apropava. Moda, salut, benestar i gastronomia han sigut alguns dels serveis amb presència a la plaça. Per fer més entretinguda la tarda, un alt escenari que presidia la Fira ha sigut el lloc on s'han pogut gaudir d'exhibicions de tot tipus: des de ball fins a karate infantil.

 

Com en qualsevol altre acte, a les 6 de la tarda, es va produir el moment més institucional. El nou president de l'associació Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavier Olivé, a qui vam poder entrevistar al TOT, va donar la benvinguda als veïns acompanyat de l'alcalde Carles Escolà, la regidora Contxi Haro i el Diputat delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Isaac Albert. Durant els discursos, Olivé va aprofitar per recordar als membres de l'Ajuntament algunes de les demandes que tenen els comerciants com la millora de la mobilitat a Cerdanyola i una millor accessibilitat. Escolà i Haro, per la seva banda es van comprometre a treballar en aquest sentit en el que queda de mandat.

 

Més d'una cinquantena de comerços locals han estat treballant durant tot el cap de setmana per mostrar-se de la millora manera i reivindicar el consum local. La lluita constant contra les grans superfícies ha sigut la que ha fet moure una iniciativa com aquesta, que ha aconseguit establir-se definitivament a Cerdanyola.