Les millors imatges de l'Estimbada 2018El 12 de maig, els carrers de Cerdanyola s'han omplert del ritme dels tambors gràcies a la tercera edició de l'Estimbada. Aquesta festa de la percussió ha comptat amb la presència de grups de batucada de tota Barcelona, que han demostrat el seu ritme i energia.

 

Tot i que la tarda feia mala pinta per culpa de la pluja, la festa es va celebrar tal com estava previst: a les 18 h començava al carrer de Sant Ramon la cercavila que va portar la música al centre de la ciutat. Pels carrers van desfilar-hi bandes de Rubí, Sant Joan Despí, Castellar del Vallès, Mataró, Les Corts i Sants, acompanyades de la banda Bloco Virado que venia d'Alcalà de Henares.

 

Entre un suau plugim que no va aconseguir que la gent es quedés a casa, la cercavila va arribar al parc de Can Xarau, on les bandes van fer les seves actuacions. Un cop allà, per posar-ho una mica més difícil a l'organització, un problema elèctric va deixar sense llum el parc durant uns 20 minuts. Quan semblava que la festa s'havia acabat, el servei tècnic de l'Ajuntament va fer tornar la llum, i amb ella la festa.

 

"Malgrat les inclemències, tot va sortir bé. Pel que fa al timing, la gestió del temps va ser impecable" celebren des de l'organització de Batúcamela: "Tenim la intenció continuar celebrant l'Estimbada i consolidar-la encara més a la ciutat". Quedem a l'espera de saber què passarà l'any que ve, tot i que sembla que podrem gaudir de l'espectacle de la percussió un altre cop durant la primavera del 2019.