Festival de Jotas a CerdanyolaLa Casa d'Aragó ha celebrat al Teatre Ateneu de Cerdanyola el seu, ja habitual, Festival de Jotas de San Jorge. Aquest esdeveniments, que és un dels més icònics de l'entitat, ha congregat una seixantena de persones per gaudir de la cultura tradicional aragonesa.

El cant conjunt d'una jota ha obert un acte on han anat desfilant diversos membres de la Casa per interpretar les peces. Aquest festival, com no podia ser, d'una altra manera ha comptat amb diversos moments especials. Una nena petita ha arrencat els somriures del públic mentre interpretava una jota des del micròfon especialment adaptat a la seva alçada. Tot seguit una parella d'amigues enfadades per a l'ocasió ha fet riure a tot l'auditori amb els seus cants. El Botox dels llavis d'una o la poca alçada de l'altra han sigut les seves armes.

Durant el descans entre la primera part, ha sigut el moment més institucional. La regidora de Ciutadans a l'Ajuntament de Cerdanyola, Núria Martínez, ha acompanyat al president de la Casa d'Aragó en l'entrega dels guardons als "Aragonesos de l'any". La Dora i en Santos han rebut emocionats aquesta condecoració per ser els socis de més edat de l'entitat.

Després del descans perquè la gent pogués donar una volta i veure una mica la llum del sol, l'acte ha continuat amb diverses actuacions per posar en relleu la cultura aragonesa i la diversitat de la societat de tot l'estat espanyol.

 

Mira els videos de les actuacions:

 

 

 

 

 

 

Així ha sigut l'entrega dels premis "Aragonesos de l'any":