60 anys de la línia d'autobus entre Cerdanyola i BarcelonaEl TOT Cerdanyola del 21 de novembre de 1997 reproduïa en portada una fotografia de la inauguració, al 1957, de la línia regular d'autobusos entre Cerdanyola-Ripollet i Barcelona.

 

El primer viatge va sortir, segons es podia veure a les fotografies, de l'antiga avinguda de la Creu Roja. Amb motiu d'aquest 40è aniversari, durant unes setmanes, la revista va publicar un recull de fotografies històriques i entrevistes amb els responsables d'Autocars Martí-Renom, que van cedir bona part del material que ara tornem a recuperar en aquest àlbum fotogràfic.

 

A més de les imatges genèriques, ja esmentades, de la inauguració, es pot veure altres on, de forma més concreta, apareixen qui en aquell moment era l'alcalde de Cerdanyola (Juventeny), Mossèn Joan Gili fent la preceptiva - en aquells moments - benedicció i a Antoni Renom, màxim responsable de la companyia.

 

En altres fotografies es pot veure al "Sr. Estadella", antic mosso d'esquadra i posteriorment policia local de Cerdanyola, vestit de gala amb els conductors i cobradors de la línia. Finalment, es pot veure també al rei Joan Carles I, baixant d'un dels autobusos de SARBUS (successora de Martí Renom) durant una visita al Parc Tecnològic del Vallès.