La història de l'esport de Cerdanyola, a través de les portades del TOTDurant molts anys i gairebé des del primer dia, el TOT Cerdanyola es va distingir per ser, possiblement, la primera de les publicacions locals que va crear una identitat mitjançant la fotografia històrica que es publicava, cada setmana, a la portada.

 

En un primer moment, van ser postals de coneguts fotògrafs que retrataven el poble, tal i com era a començaments de segle. Poc després, però, moltes famílies de Cerdanyola van voler començar a col.laborar amb les seves imatges familiars a "la Foto de la Portada del TOT", un petit fenòmen que fins i tot va generar, a nivell local, l'aparició d'un cert col.leccionisme de les portades de la nostra revista. Creiem sincerament que avui en dia podem dir que durant les darreres tres dècades el TOT ha contribuït decissivament a recuperar i difondre un bon nombre d'imatges històriques que molt possiblement s'haguessin perdut si mai s'haguessin publicat a la nostra portada.

 

Sens dubte, l'esport és una de les activitats que més passions aixeca. Les fotografies d'equips i activitats esportives fetes a Cerdanyola van ser, lògicament, un dels tipus de fotografia que més ens han portat a la redacció durant tots aquests anys. En aquesta galeria en recollim només algunes. Totes elles publicades a la portada de la revista, fa ara ja bastants anys. De moment, no us donem més informació de les imatges. La trobareu, però, si visiteu la pàgina web del nostre arxiu històric fotogràfic.