Imatges del tall a l'AP-7 a l'altura de CerdanyolaDiverses vies han estat tallades el matí del 8 de novembre arreu de Catalunya. Autopistes i carreteres nacionals arreu del país han visibilitzat l'anomenada "aturada de país" o vaga general, convocada per diversos sindicats minoritaris (COS, Intersindical-CSC, CGT i altres), els Comitès de Defensa de la República (CDR) d'arreu de Catalunya i el suport de les entitats sobiranistes Òmnium i ANC.

 

A Cerdanyola, veïns i veïnes organitzades han tallat la C-58 i l'AP-7 en dos punts: al seu pas per la UAB i a l'alçada de la sortida 19, tocant a Barberà. Els cerdanyolencs ho han fet conjuntament amb els CDR de Ripollet, Barberà i Badia.

 

A les fotografies, membres dels Comitès de Defensa de la República de Cerdanyola, Ripollet, Barberà i Badia es desplacen pel polígon de Can Salvatella fins arribar a l'AP-7 i efectuar el tall que ha durat fins les 9h, a l'alçada de la sortida 19. Després han continuat la manifestació pel polígon de Santiga fins arribar a l'entrada de Barberà, on han continuat la seva marxa lenta per la N-150, fins arribar als Quatre Cantons de Cerdanyola-Ripollet (Carretera de Barcelona).

 

El servei de ferrocarrils s'ha vist afectat en les primeres hores per manifestants a les vies del tren, a l'alçada de Sant Cugat. A les 11 h s'ha reestablert el seu funcionament. 

 


 

Pel que fa a la Renfe, manifestants han tallat la línia R4 a les 9.30 h del matí, a l'altura de Montcada. Més tard, a les 11.30 h el tall ha estat en la R2, també a Montcada, el que s'ha retirat ràpidament. 

 

 

FOTOS: Helena Rodríguez