La Volta Ciclista a Catalunya recorrerà els carrers de Cerdanyola

La competició visitarà la ciutat els dies 20 i 21 de març
Imatge d'una Volta Ciclista anterior
Imatge d'una Volta Ciclista anterior | Mossos d'Esquadra

 

La Volta Ciclista a Catalunya passarà per Cerdanyola del Vallès els dies 20 i 21 de març. Els veïns i veïnes de la ciutat podran, així, veure en directe la segona etapa de la competició que recórrer diferents punts de la geografia catalana.

 

El pas de la Volta per Cerdanyola comportarà restriccions del trànsit i prohibicions d'estacionament en alguns punts de la ciutat. El primer dia de competició que els ciclistes passaran per la ciutat serà el dimarts 20 de març. L'etapa sortirà de Mataró i arribarà fins a Valls. Seguint les previsions, la volta passarà per Cerdanyola del Vallès cap a les 14 h procedent de Montcada i Reixac. El recorregut que farà per la ciutat serà carretera de Barcelona, avinguda de Catalunya, avinguda de la Primavera, carrer de Santa Rosa i carretera de Sant Cugat.


 

La tercera etapa, el dimecres 21 de març, anirà des de Sant Cugat fins a Vallter2000/SetCases. Està rpevist que els ciclistes passin per Cerdanyola a partir de les 11.25 h i el recorregut que faran serà carretera de Sant Cugat, carrer de Santa Rosa, avinguda de la Primavera, avinguda de Catalunya, carretera de Barcelona i carrer de Tarragona direcció a Ripollet.

 

Talls de trànsit i aparcaments

 

Amb motiu del pas de la competició pel municipi, l'Ajuntament informa que estarà prohibit aparcar en els trams dels carrers afectats des del dilluns 19 de març a les 16h i fins al dimecres 21 de març a les 15h (cal prestar atenció a la senyalització específica de cada tram). Caldrà tenir en compte que el 20 i 21 de març es tancarà el circuit una hora abans de l'horari previst de pas dels ciclistes.


 

Mapa del pas de la Volta Ciclista a Catalunya per Cerdanyola
Mapa del pas de la Volta Ciclista a Catalunya per Cerdanyola | Ajuntament de Cerdanyola

 
Comentaris

envia el comentari