Es recupera la Setmana de l'Activitat Física amb ple de classes al carrer

Del 18 al 20 de maig, la plaça de l'Abat Oliba acollirà activitats populars i tallers després que la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física quedés ajornada per la pluja al mes d'abril
Imatge del Cros Cerdanyola de 2017
Imatge del Cros Cerdanyola de 2017 | Oscar Bayona

Del 18 al 20 de maig es recupera la Setmana de l'Activitat Física a Cerdanyola del Vallès, que es estava programada per celebrar-se al mes d'abril, però va quedara anul·lada per la pluja. Així, la ciutat c elebrarà, per fi, el Dia Mundial de l'Activitat Física que es commemora el 6 d'abril. Durant tres dies, l'esport i les activitats físiques populars sortiran al carrer per conscienciar la ciutadania de la importància de mantenir-se actius i tneir una hàbits de vida saludables.

 

El divendres 18 de maig a la tarda començaran les activitats a la plaça de l'Abat Oliba i s'allargaran fins el diumenge 20 de maig. La primera activitat serà una classe de Dansa del Ventre que impartirà, per a totes les edats, l'escola de dansa Le Duet a les 17 h. També oberta a qualsevol tipus de públic, l'equip del Gimnàs Can Xarau oferirà una masterclass amb títol "Mou-te per la teva salud", primer, i una altra classe de "cardio-latino", després. La cloenda de la primera jornada serà una masterclass de boxa i pilates a les 19 h impartida pel Gimnàs Multi-Sport.


 

 

Zumba, acrobàcies i marxa nòrdica al cap de setmana

 

 

Ja el dissabte al matí, la segona jornada de la Setmana de l'Activitat Física començarà a les 10 h amb una masterclass de zumba organitzada pel PEM Guiera. Un cop més, totes les activitats estaran destinades a participants de totes les edats. A les 11 h del dissabte 19 de maig, l'escola Somnis oferirà una classe/exhibició de ioga i acrobàcies. Una hora més tard, l'escola de dansa Roger's ensenyarà com ballar Latin Jam i a les 13 h Le duet tornarà per oferir una sessió de preparació física per nens i nenes.

 

Durant la tarda de dissabte, hi haurà més acrobàcies. A les 17 h, Le Duet oferirà un taller d'aquesta tècnica, i a les 18 h l'equip del Gimnàs de Can Xarau impartirà una classe de zumba-dance. 


 

L'última jornada de la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física a Cerdanyola tindrà un inici d'allò més popular amb una caminada circular a l'estil de la marxa nòrdica oberta a tots els públics a les 9.30 h i amb sortida a la plaça de l'Abat Oliba. Des de l'organització i el Club de Marxa Nòrdica, senyalen que, en cas que algú vulgui llogar bastons de marxa nòrdica per participar de la caminada, hauran de trucar 670 921 216

 

Durant el mateix matí Le Duet donarà una classe de ball per nens i nenes de 2 a 7 anys i es podrà veure una exhibició de pilates organitzada per CrossFit Cerdanyola. La mateixa entitat oferirà una classe dirigida de crossfit. Les activitats acabaran diumenge 8 a les 12.30 h amb una classe de FitBac impartida per l'escola Roger's. 


 

 

 

 
Comentaris

envia el comentari