Ignasi López i Baptiste Bonneau, nous fitxatges pel primer equip masculí del Cerdanyola CH

Els dos fixatges s'incorporen a l'equip de Nacional Catalana

 

 

Ignasi López ja és jugador del Cerdanyola CH
Ignasi López ja és jugador del Cerdanyola CH | M. García

 

El Cerdanyola Club d'Hoquei comença a definir la plantilla del primer equip masculí que la pròxima temporada disputarà la lliga Nacional Catalana. Les dues primeres incorporacions són Ignasi López, procedent del CP Voltregà, i Baptiste Bonneau, porter titular de la selecció francesa.

 

Ignasi López, cerdanyolenc de 23 anys, es va formar en les categories inferiors del Cerdanyola CH i ve de jugar en l'Ok Lliga, màxima categoria estatal, amb el CP Voltregà. En la seva etapa formativa va passar pel FC Barcelona i com a jugador sènior ha jugat al PHC Sant Cugat de Primera Divisió, al Maçanet d'Ok Lliga i al Ploneu – Lauvern en la primera divisió de França.

 

Segons explica Ignasi López, les oportunitats laborals l'han fet incorporar-se al Cerdanyola tot i que assegura que fa anys "que pensava en tornar". Sobre el seu perfil com a jugador, el coordinador del club cerdanyolenc, Marc Miranda, assegura que es tracta d'un "golejador amb caràcter que lluita cada bola".

 

La segona incorporació arriba per cobrir la baixa de Pere Antón Martínez en la porteria verd-i-blanca. El porter cerdanyolenc es retira de l'esport després de gairebé 30 anys de carrera esportiva. Es va forma a la base del Cerdanyola CH i va tornar fa sis anys després de passar per equips d'Ok Lliga i Primera Divisió. La pròxima temporada, el seu lloc l'ocuparà el francès Baptiste Bonneau, que arriba procedent del Nantes, equip de la primera divisió francesa. Sobre el porter, Marc Miranda assegura que és "regular, àgil i molt fort mentalment".