Hermosel, Alonso i Sánchez, primers fitxatges del primer equip de futbol sala del Cerdanyola del Vallès FC

El porter Óscar Orrios i els jugadors Manel Campos, Miki Rodríguez i Pedro Serra no seguiran a l'entitat la pròxima temporada 2018-2019
El nou jugador Marc Hermosel i Pablo García, nou membre del cos tècnic, a les oficines del Cerdanyola del Vallès FC
El nou jugador Marc Hermosel i Pablo García, nou membre del cos tècnic, a les oficines del Cerdanyola del Vallès FC | Twitter Cerdanyola del Vallès FC

Marc Hermosel, procedent de l'equip juvenil del CFS Montcada de la categoria de Nacional, i Dani Alonso i Guille Sánchez, del conjunt juvenil cerdanyolenc, són les tres primeres incorporacions del primer equip de futbol sala del Cerdanyola del Vallès FC. El club anunciarà en els pròxims dies més fitxatges pel nou curs.

 

El porter Óscar Orrios i els jugadors Manel Campos, Miki Rodríguez i Pedro Serra són les quatre baixes que presenta l'equip de cara a la pròxima temporada 2018-2019.


 

Els cinc jugadors que ja han renovat són el porter Fran Herruzo i els jugadors Javi García, Carlos Pérez, Eric Mesquita i Àlex Peramós (capità), mentre que Miguel León i David Guerrero són dubtes. El club també ha incorporat al cos tècnic l'entrenador Pablo García.

 

El Cerdanyola ha finalitzat aquesta temporada 2017-2018 en la 10a posició de 16 equips, amb 38 punts i un balanç d'11 victòries, 5 empats i 14 derrotes, al grup 3 de 2a Nacional B.

 

David Herraiz ha explicat que "no partim amb un objectiu concret a la lliga, però si posem els peus a terra som conscients que no podem estar a dalt de la classificació. Volem anar partit a partit, competint tots els partits, amb il·lusió, i arribar el més lluny possible".