L'equip femení de voleibol de la UAB, a la final del Campionat de Catalunya Universitari

En aquesta 33a edició del torneig participen 1.500 estudiants de les 12 universitats del país, repartits en un centenar d'equips
La UAB competirà en voleibol, bàsquet i rugbi
La UAB competirà en voleibol, bàsquet i rugbi | Benjamin Boros (Unsplash.com)

 

 

El 6 i 8 de març les televisions locals de Catalunya, amb el suport de La Xarxa, tornaran a fer seguiment en directe de la fase final dels Campionats de Catalunya Universitaris. En aquesta 33a edició del torneig participen 1500 estudiants de les 12 universitats del país, repartits en un centenar d'equips.

 

A part de l'equip de voleibol femení de la UAB que disputarà la final, en aquesta fase final s'han classificat per jugar les semifinals els equips de la UAB d'handbol femení, d'handbol masculí i de rugbi masculí.


 

La competició es disputa a Cornellà de Llobregat i es desenvolupa des del 14 de novembre, quan es van disputar els primers partits dels diferents esports i categories.

 

Ara, en la fase final dels campionats, alguns enfrontaments entre els equips universitaris es podran veure a les diferents televisions de proximitat, el canal 159 de Movistar+ i en 'streaming' a laxarxa.cat
Comentaris

envia el comentari