El Congrés de l'Esport debat sobre el model esportiu, les instal·lacions i l'esport escolar

El president de l'Associació de l'Esport de Cerdanyola, Octavi Moreno, ha assegurat que "els continguts han estat molt interessants"

 

Imatge del 3r Congrés de l'Esport de Cerdanyola
Imatge del 3r Congrés de l'Esport de Cerdanyola | Associació de l'Esport de Cerdanyola

L'Associació de l'Esport de Cerdanyola ha organitzat el tercer Congrés de l'Esport de Cerdanyola, aquest dissabte, 2 de desembre, a l'Associació de Veïns de Sant Ramon. L'organització ha preparat tres taules de treball, sobre el model esportiu, les instal·lacions esportives i l'esport escolar, amb la participació com a ponents d'especialistes en cada matèria.

  

  

El president de l'Associació de l'Esport de Cerdanyola, Octavi Moreno, ha explicat que "els continguts han estat molt interessants" i que la poca assistència a l'acte, una vintena de persones, "continua sent l'assignatura pendent". Moreno ha destacat "la bona sintonia que hem tingut amb la nova regidora d'Esports, Laura Benseny. Hem interactuat molt amb ella".


  

  

En el tercer Congrés de l'Esport de Cerdanyola hi han participat set entitats i tres partits polítics, PDeCAT, el PSC i Compromís per Cerdanyola.

 
Comentaris

envia el comentari