El Cerdanyola CH incorpora Aina Lafon, del CP Voltregà, a l'equip femení d'Ok Lliga

 

Aina Lafon durant la seva presentació com a jugadora del Cerdanyola CH
Aina Lafon durant la seva presentació com a jugadora del Cerdanyola CH | Mónica García

 

El Cerdanyola CH va presentar, el 6 de juny, Aina Lafon com a nova portera de l'equip que disputa l'Ok Lliga. El club d'hoquei patins de Cerdanyola del Vallès segueix definint, així, la plantilla del primer equip femení, que sumarà quatre temporades en la màxima categoria estatal.

 

Aina Lafon té 19 anys i arriba procedent del CP Voltregà, un dels equips forts de l'Ok Lliga. A Sant Hipòlit ha jugat des dels 8 anys i ha sumat al seu palmarès tres Copes d'Europa, tres títols d'Ok Lliga i dues Copes de la Reina. Tot això, però, sent la portera suplent. "No va ser fàcil prendre la decisió però vull aprofitar les oportunitats que se'm presenten aquí", va assegurar la portera en roda de premsa.


 

A Cerdanyola, Lafon lluitarà per la titularitat a la porteria, una posició molt disputada la darrera temporada en el club verd-i-blanc. En aquest sentit, va afirmar que li agrada "poder disputar la porteria d'aquesta manera i ajuda a fer que rendim en cada entreno". En la mateixa línia, Lafon va destacar que els seus objectius a Cerdanyola seran "agafar experiència, tenir minuts i gaudir de l'hoquei".

 

Sobre el seu estil a la porteria, l'entrenador del primer equip del Cerdanyola CH, Carles Marín, va destacar la rapidesa: "és molt bona patinadora i això fa que tingui rapidesa i anticipació. Pot ser una portera amb molt de futur".


 

El fitxatge d'Aina Lafon se suma al de Macarena Ramos, la jugadora xilena procedent del Benfica que també s'incorporarà a les files del Cerdanyola CH la pròxima temporada. En el capítol de baixes, el club ha confirmat que no seguiran a Cerdanyola la portera francesa Flora Michoud i la fins ara capitana Vanessa Garcia.