Bona participació en les 3 hores de resistència de BTT de Cerdanyola

Malgrat la pluja, els aficionats a la bicicleta de muntanya han pogut gaudir d'un gran dia de BTT
Malgrat la pluja, s'ha pogut gaudir d'una intensa jornada.
Malgrat la pluja, s'ha pogut gaudir d'una intensa jornada. | Àlex López

Entre el dissabte 4 i el diumenge 5 de novembre s'han celebrat a Cerdanyola del Vallès les 3 Hores de BTT, després de les edicions de Sabadell, Terrassa i Ripollet. Dissabte, només es va disputar una prova de crono i competicions infantils, però diumenge va ser el gran dia, quan va tenir lloc la competició individual masculina, la competició per parelles masculina i mixta, la competició per equips masculina i la competició per equips mixta.

 

  

  

La pluja va estar a punt d'esguerrar la jornada i, de fet, en part ho va fer, ja que la participació, malgrat que va ser bona, no va arribar al nivell de la de l'any passat. Àlex López, un dels organitzadors de la prova explica que «molta gent que estava inscrita no va venir a recollir el dorsal per culpa de la pluja». De totes maneres, el nombre de participants va ser prou per a poder gaudir d'una bona jornada de BTT.


 

 

  

  

Els guanyadors de les proves individual masculina han estat Carlos Delgado, LuisPizarroi JoseLuis Martin (primer, segon i tercer respectivament). Pel que fa a la competició per parelles masculina, els equips Medina Triatló, AddictBikesi Bike-Nygrashan estat els que han arribat abans a la línia de meta. D'altra banda, el CEM Cerdanyola i El Cau Tbikes han estat les dues parelles mixtes que han vençut a la seva prova.

 

 

  

  

A més de les competicions individuals i les de parelles, també n'hi ha hagut d'equips. Els equips d'RRBikers han estat els grans triomfadors situant dos equips al podi (primers i segons), un equip del CEM Cerdanyola ha quedat tercer. Quant a la competició per equips mixta, ha guanyat un equip del Cerdanyola Atletisme.


 

 

  

  

No obstant això, en una jornada com aquesta no és tan important qui guanya i qui perd, sinó el fet que moltes famílies cerdanyolenques i de fora del municipi van gaudir de la natura i de l'esport amb diferents activitats, moltes de les quals estaven emmarcades a «La Fira del Corredor», situada al Parc del Turonet i organitzada pel Centre d'Esports de Muntanya de Cerdanyola.

 
Comentaris

envia el comentari