Arriba la primera edició dels UAB Games

La Universitat Autònoma de Barcelona enceta aquesta nova iniciativa sota el lema "Mens sana in corpore sano"
El rugbi és un dels esports més populars a la UAB.
El rugbi és un dels esports més populars a la UAB. | Cedida

La Universitat Autònoma de Barcelona ja té experiència en organitzar jornades de diferents tipus per motivar a la participació dels seus estudiants i aconseguir d'aquesta manera que s'impliquin en la vida universitària. En aquest cas, amb la primera edició dels UABGames, ho faran, a més, en benefici del seu cos i la seva salut. "Mens sana incorpore sano", l'eslògan d'aquests "jocs olímpics" universitaris, és molt aclaridor. La UAB busca establir una relació directa entre la salut mental i la física, i ho fa celebrant unes jornades esportives, que se celebraran entre el 6 i el 9 de novembre i que, tot i que tenen forma de competició, seran absolutament lúdiques i inclusives.


 

Des de la universitat volen promoure la transversalitat i el respecte com a valors fonamentals de l'esport, així com l'adquisició d'hàbits saludables. Cal destacar, també, que es tracta d'unes jornades solidàries, ja que els 5 euros que costa la participació en algun dels esports es destinarà íntegrament a la Fundació Autònoma Solidària. Com a premi pels alumnes participants, se'ls concedirà un crèdit ECTS.

 

Esports que es podran fer

Es podrà participar en un total de sis modalitats diferents, cadascuna de les quals conté un bon nombre d'esports:

  • Esports d'equip: futbol, bàsquet, bàsquet en cadira de rodes, voleibol i rugbi.
  • Esports individuals: badminton, pàdel, tennis i esquaix.
  • Esports alternatius: Quidditch, Korfball, Kind Ball, Ultimate, Pàdbol, Raquetbol i Courtsoccer.
  • E-sports: FIFA, 2KNBA, League of Legends, HearthStone, minijocs i Just Dance.
  • Activitats de fitness: ZMBa, Cycling, Risoteràpia, Ioga i Cardiorànquing.

 

Aquesta activitat, doncs, se suma a tota la resta d'actes que formaran part de la Festa Major de l'Autònoma, que enguany celebra el seu 50è aniversari i, d'alguna manera, farà visible la tradició esportiva de la UAB.
Comentaris

envia el comentari