10 renovacions i 8 fitxatges formen la plantilla del Cerdanyola FC

L'equip jugarà de nou en la Tercera Divisió estatal i el tècnic confia a superar la posició assolida la temporada passada, quedant entre els 10 primers equips

 

 

El primer equip del Cerdanyola FC es prepara per la pretemporada
El primer equip del Cerdanyola FC es prepara per la pretemporada | Cerdanyola FC

 

El primer equip de futbol del Cerdanyola del Vallès Futbol Club té definida la plantilla de cara la temporada vinent. L'equip cerdanyolenc jugarà de nou en la Tercera Divisió de futbol en el grup V, grup català, on va quedar en la 12a posició la temporada anterior. L'equip entrenat per Toni Carrillo, acompanyat per Pitu Cruz, ha renovat 10 jugadors de la darrera temporada i ha fitxat a 8 futbolistes per a la temporada 2018/2019.

 

Per al tècnic del conjunt de Cerdanyola l'objectiu estar a millorar la posició assolida la temporada anterior i intentar quedar entre els 10 primers: "Hem fitxat bé i no volem renunciar a res aquesta temporada. Sempre ens passa que fem una primera volta una mica irregular i una segona bona. Intentarem que aquest any les dues siguin regulars i puguem escalar posicions".


 

En el grup en el qual està el club cerdanyolenc, fins a 5 equips nous estaran presents a Tercera Divisió. La Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava, equip descendit de Segona Divisió B, i que fa dues estava a Segona Divisió A, serà el rival a témer. D'altra banda, el Centre Parroquial San Cristóbal, el Futbol Club Martinenc, la Fundació Esportiva Grama i el Centre d'Esports Manresa pugen de Primera Catalana a Tercera Divisió.

 Jugadors per a la temporada 18/19

 

 

De la temporada anterior, Daniel Del Río, Alex Torres, Alberto García, Dani Martí, Rubèn Giménez, Eugenio Plazuelo "Pitu", Roger Colomina, Víctor Aliaga, Albert López i Ivan Méndez són els jugadors que seguiran defensant la camiseta verd-i-blanc. Per contra, Enric Avellaneda, Alex Galvan, Javi González, Julian Serrano, Joel Martínez, Jonatan Toledo, Carles Montoro i Pau López seran baixa del primer equip.


 

A més, el Cerdanyola FC compta amb 8 incorporacions noves. De Tercera Divisió l'equip ha fitxat a Pablo Amantini (Terrassa Futbol Club), IvanRodríguez (Unió Esportiva Vilassar de Mar), OriolEscabrósCarlos Cano (Associació Esportiva Prat), Òscar García (Centre d'Esports L'Hospitalet), mentre que de Primera Catalana s'ha endut a Javi López del Centre d'Esports Manresa. Finalment, Marc Briones del Club Futbol Juventud 25 de Septiembre, porter menys golejat en la Tercera Catalana del grup 6, tanca el llistat d'incorporacions de l'equip cerdanyolenc. 

 Pretemporada

 

 

L'equip ja té definit el primer partit oficial de la temporada, el diumenge 29 de juliol. L'enfrontament serà vers el Club Futbol Peralada a casa, partit emmarcat en la primera ronda de la Copa Catalunya Absoluta. En cas de sortir vencedors, s'enfrontarien en la següent eliminatòria al vencedor entre la Unió Esportiva Sant Andreu i la Unió Esportiva Vilassar de Mar el cap de setmana del 4 i 5 d'agost.


 

A més, l'equip té ja tancat 4 amistosos més: el dissabte 28 de juliol visitarà el camp del Club de Futbol Sabadell Nord. Després, jugarà dos amistosos seguits a casa: el 4 d'agost contra el Club Gimnàstic Manresa i el 8 davant la Unió Esportiva Castelldefels. Finalment, el 12 de juliol es desplaçarà a les instal·lacions del Club Esportiu Júpiter per a tancar els partits de pretemporada. En cas de classificar-se de ronda de la Copa Catalunya, els horaris dels partits es podrien veure modificats.