Jaume Maranges és el nou president de Cerdanyola Empresarial

Jaume Maranges pren el relleu de Lluis Sisquella, que continuarà com a vicepresident
Jaume Maranges va ser escollit president en l'assemblea de socis de l'entitat
Jaume Maranges va ser escollit president en l'assemblea de socis de l'entitat | Cedida

 

Cerdanyola Empresarial té nou president. L'associació d'empresaris de Cerdanyola del Vallès estarà, a partir d'ara, presidida per Jaume Maranges, gerent de Ferreteria Maranges. 

 

La nova presidència de Cerdanyola Empresarial es va decidir durant l'assemblea de l'entitat celebrada el 12 d'abril al Parc Tecnològic del Vallès. Amb aquest canvi, Lluis Sisquella deixa de ser president de la Junta de l'entitat després de vuit anys en el càrrec. Tot i això, Sisquella continuarà formant part de la coordinació com a vicepresident. 

 

Davant dels socis de l'entitat, el nou president va anunciar la seva voluntat de “dur a terme un programa de continuïtat de la bona feina que s’ha fet aquests anys” i va explicar que compta amb tota la Junta anterior per encarar els propers quatre anys, a més d’altres noms que s’hi afegiran, com el d’Àngel Domínguez, d’ERCROS.


 

Tant Maranges com Sisquella van remarcar el mèrit d’haver pogut consolidar una associació d’empresaris en només deu anys i “enmig d’una gran crisi econòmica que ens ha afectat a tots moltíssim”. Per això van apostar per continuar creixent en nombre d’associats, per seguir defensant els interessos de les empreses de la ciutat i aconseguir que Cerdanyola sigui “una ciutat amiga de les empreses”.

 
Comentaris

envia el comentari