Torna la sortida a la Fira d'Abril per a la gent gran

La sortida comptarà amb una visita a la Caseta de la Casa d'Andalusia de Cerdanyola
Imatge de la Fira d'Abril de Catalunya
Imatge de la Fira d'Abril de Catalunya | guia.barcelona

Com cada any, arriben les celebracions de la Fira d'Abril i la gent gran de Cerdanyola del Vallès tindrà l'oportunitat de participar en la sortida anual al Recinte Firal del Fòrum de Barcelona. La sortida es farà el dimecres 2 de maig i els participants d'escolliran a través d'un sorteig. 

 

En què consistirà la sortida? L'activitat inclourà el desplaçament en autocar, un passeig pel Recinte Firal del Fòrum de Barcelona, la recepció a la Caseta de la Casa de Andalucía de Cerdanyola i la tornada en autocar. És la 47a edició de la Fira que se celebra del 27 d'abril al 6 de maig. 


 

Què cal fer per participar-hi? Les places que l'Ajuntament posa a disposició del sorteig són un total de 100. El període d'inscripció serà del 16 al 20 d'abril, ambdós inclosos, de 10h a 14h de dilluns a divendres a l'Àrea d'Atenció a les Persones (avinguda d'Espanya, baixos 6C). Les places s'assignaran mitjançant un sorteig públic que es farà el divendres 20 d'abril a les 17h a la sala de plens. 

 

 

La sortida a la Fira d'Abril està adreçada a les persones residents a Cerdanyola del Vallès que tinguin 60 anys o més. El consistori senyala que, per a qualsevol consulta, us podeu adreçar al telèfon 935 808 888 Ext. 2141 o al correu electrònic [email protected]

Comentaris

envia el comentari