Torna l'Estimbada, la 2a Trobada de Percussió de Cerdanyola

La trobada del grup l'any 2016 va ser la primera edició de la Festa   | Cedida

 

 

La 2a Trobada de Percussió de Cerdanyola, "l'Estimbada", se celebrarà el pròxim dissabte 13 de maig amb colles provinents de Lió, Sant Cugat, Barcelona, Castellar del Vallès i Ripollet.

 

 

L’esdeveniment començarà amb una activitat infantil a les 11 h, a la plaça Abat Oliba.  Els més petits del poble tindran l'oportunitat de fer els seus propis instruments de percussió i tocar-los acompanyats i guiats pels membres de Batúcamela, el grup de batukada de Cerdanyola. L’activitat, preparada i gestionada juntament amb els esplais i caus de Cerdanyola, acabarà amb un cercle de percussió on tocaran tots plegats.

 

 

A les 17:30 h, començaran dues cercaviles pel centre del poble que es trobaran a la plaça Abat Oliba i, a mida que vagin arribant, cada una de les colles convidades farà un petit lluïment de 2 minuts en estàtic. Quan finalitzi l’últim lluïment, totes les colles faran una breu cercavila fins al Parc Can Xarau tocant un tema conjunt, amb la direcció de la colla amfitriona, Batúcamela. 

 

 

A les 20:15 h, també al Parc de Can Xarau, començaran els lluïments finals que seran de 5 minuts. A les 22:00 h se celebrarà un sopar de germanor i la festa continuarà amb música fins  donar per finalitzada la trobada. 

11.00 h Petita Estimbada

Lloc: Plaça de l'Abat Oliba

Festa infantil amb la col·laboració dels esplais i caus de la ciutat. Els nenes i nenes que s'hi vulguin acostar podran construir el seu propi instrument i, més tard, participar en un cercle de percussió.

 

 

17.30 h Inici de les dues cercaviles de les Batucades convidades.

Lloc: Plaça de Josep Viladomat i Plaça de Sant Ramon

Cercavila de Baix: Rhythm'n'Moyo, Les Zurbamateurs i Batukació

Cercavila de dalt: Azinheira, A batida Do tambor i Tucantam Drums

 

 

18.30 h Presentació en estàtic dels grups convidats

Lloc: Plaça de l'Abat Oliba

 

 

19.30 h Inici cercavila conjunta ebtre les colles convidades i Batúcamela

Lloc: fins el Pac Xarau

 

 

20.15 h Batucòdrom

Lloc: Parc Xarau

Lluïments finals de les colles convidades i dels amfitrions, Batúcamela

 

 

22.00 h Sopar popular

Lloc: Parc Xarau

Festa de nit amb PD's i, sobretot, molt de ritme.Comentaris

envia el comentari