La Setmana Cultural de l'escola Aulos arriba a la majoria d'edat

L'escola de música de Cerdanyola organitza 50 activitats entre el 20 i el 28 d'abril
Moment del concert de Nadal de l'escola Aulos
Moment del concert de Nadal de l'escola Aulos | Aulos

 

L'Escola de música Aulos, de Cerdanyola del Vallès, celebra enguany la 18a edició de la seva Setmana Cultural. Del 20 al 28 d'abril els alumnes i professorat del centre oferiran concerts i tallers oberts a tots els públics.

 

"La majoria d'edat ens dóna el bagatge necessari per saber què vol la ciutadania" va destacar la directora de l'escola Raquel Prat durant la roda de premsa de presentació del programa d'actes el 9 d'abril a les instal·lacions de l'escola. Després de 18 anys celebrant anualment la Setmana Cultural, la cita arriba amb algunes novetats que amplien el focus de les activitats.


 

En total, la Setmana Cultural comptarà amb 50 activitats entre les quals hi haurà cinc concerts a Cerdanyola i 25 tallers d'instruments. Les jornades s'obriran amb el primer concert del cicle "Tocats per Aulos" el dia 20 d'abril a les 19 h a l'Auditori AulosII. En aquesta cita hi participaran alumnes i professors del centre.

  

MACOrquestra AulosPedro Pardo Jam SessionDancing Strings

  

  

Primera edició amb intercanvis municipals

 

Per primera vegada en divuit anys, la Setmana Cultural sortirà de Cerdanyola i deixarà entrar músics i alumnes d'altres municipis veïns. El dimarts 24, l'Església del Roser serà l'escenari del concert a càrrec d'Orquéstrix de Santa Perpètua i l'Orquestra de Corda d'Aulos. Durant les jornades, els alumnes d'Aulos també sortiran de Cerdanyola per fer música en altres municipis veïns.


 

En concret, es faran intercanvis amb escoles i alumnes de Rubí, Barcelona i Santa Perpètua de Mogoda. Des de l'escola asseguren que els intercanvis són una bona eina perquè els alumnes "es comparin i coneguin altres escoles".

 

A banda de les sessions en directe, la Setmana Cultural d'Aulos també oferirà l'oportunitat d'assistir a assajos i classes obertes al públic. El 24 d'abril, la Banda i Bandeta d'Aulos prepararan els concerts d'intercanvi de la Festa Major del Roser de Maig. L'endemà, el 25 d'abril, la coral Gospel també prepararà en obert la seva actuació al Roser de Maig el 6 de maig.

 

Els jocs i tallers també ocuparan un espai important en la 18a Setmana Cultural de l'escola de música de Cerdanyola. S'organitzaran gimcanes musicals, tallers pels més petits, i activitats i altres classes especials pels interessats en unir-se a l'escola i pels alumnes i les famílies que ja en formen part. Tots els departaments d'instruments (vent, corda i piano) i els de música moderna i llenguatge musical han preparat activitats als quals serà necessari apuntar-si amb anterioritat.

Comentaris

envia el comentari