OPINIÓ | Salut i ens ballem a la plaça!

 

 

  

El passat diumenge 1 de juliol, vàrem tenir el plaer de celebrar el primer aniversari de Cerdanyola Lindy Hoppers. Una associació dedicada a promoure els balls que derivats del Swing, ja sigui lindy hop, shag, balboa, charleston o blues.

  

Vàrem gaudir d'una gran paella i música per ballar durant tot el dia, i els assistents s'ho van passar d'allò més bé. Encarem el nostre segon any amb moltes ganes, il·lusió i molts més amants d'aquest ball dels que érem l'any passat. Fa goig veure com creix la família.


  

Aquest any hem sigut presents a les festes majors de Cerdanyola i hem fet una jam popular l'últim diumenge de cada mes a la plaça Abat Oliba. Ens proposem seguir fent-ho amb les mateixes ganes i força com fins ara, i sens dubte, el nostre somriure a l'hora de ballar, farà que molts de vosaltres us animeu a ballar amb nosaltres.

  

Volem agrair a tota la junta, als socis, col·laboradors, associacions que ens han recolzat, sobretot a Fem Lindy Sant Cugat que han sigut un gran exemple per nosaltres, a l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, especialment al José Guillem i a Elvi Vila per fer-nos costat en tot moment, donar-nos l'oportunitat de créixer i de poder fer allò que ens agrada, que es ballar a ritme de Swing. També agrair a l'Irish pub 1916 per aguantar-nos cada dimecres, podem dir que ha sigut i és una font d'inspiració. Gràcies a tots de tot cor.


  

Seguim un any més.

 

 

  

Salut i ens ballem a la plaça!!!

  

  

Ens trobaràs a: [email protected]

  

Facebook: Cerdanyola Lindy Hoppers

  

  

Signat: La Junta

  

Cerdanyola Lindy Hoppers

 

 

 

Els Lindy Hoppers ballen en la celebració del seu primer aniversari
Els Lindy Hoppers ballen en la celebració del seu primer aniversari | Cerdanyola Lindy Hoppers

 

L'associació va cuinar una paella de celebració
L'associació va cuinar una paella de celebració | Cerdanyola Lindy Hoppers

 

 

 

Dinar de germanor dels Lindy Hoppers
Dinar de germanor dels Lindy Hoppers | Cerdanyola Lindy Hoppers