Òpera a l'aire lliure amb una nova entrega del Liceu a la Fresca

La sessió conectarà en directe amb el Gran Teatre del Liceu el 16 de juny a les 22 h des de Ca n'Ortadó

 

El Liceu a la Fresca de 2017
El Liceu a la Fresca de 2017 | Arnau Lleonart

Cerdanyola del Vallès tornarà a participar en el projecte Liceu a la Fresca que impulsa el Gran Teatre del Liceu. El dissabte 16 de juny a les 22 h, el Jardí de Ca n'Ortadó acollirà una pantalla gegant per seguir l'òpera Manon Lescaut de Puccini. El més curiós, serà que alhora que els cerdanyolencs veuen l'obra en una pantalla, aquesta s'estarà interpretant en directe a Barcelona.

 

Aquest és el tercer any consecutiu que el Liceu a la Fresca passa per Cerdanyola. Es tracta d'una iniciativa a la qual cada any s'afegeixen més municipis i que té un clar caràcter divulgatiu i de desmitificació de conceptes associats a l'òpera. L'objectiu és que tothom gaudeixi de les interpretacions apropant-se d'una manera informal a aquest gènere.


 

L'òpera d'aquest any, que també es retransmetrà per TV3, és Manon Lescaut de Puccini. Aquesta obra narra, al llarg de quatre actes, l'ascensió i la caiguda de la jove Manon, adolescent amant de la mundanitat i dels plaers ràpids i fàcils, tot i l'amor sincer que la uneix a Des Grieux. Aquest és un jove burgès que acompanya Manon fins a veure-la morir 'sola, perduda, abandonada' al desert de Louisiana, on és condemnada acusada d'exercir la prostitució.

 

 

Cartell de Liceu a la Fresca
Cartell de Liceu a la Fresca | Cedida