Els Martinets de Cerdanyola continuen en bona ratxa

Els castellers de Cerdanyola del Vallès culminen una bona actuació en la Festa de la Tardor
Els Martinets tanquen la millor temprada dels seus 19 anys d'història.
Els Martinets tanquen la millor temprada dels seus 19 anys d'història. | Òscar Bayona

Mira totes les fotos de la Festa de Tardor

Mira les fotos del correfoc i el contrapregó

 

Si bé és cert que aquest cop no han pogut descarregar la Torre de 7 - com sí que van fer el dia de la millor actuació de la seva història -, també ho és que els Martinets de Cerdanyola del Vallès estan en un bon moment. Prova d'això ha estat la diada castellera del diumenge de Festa de la Tardor de Sant Martí. Els de les samarretes verdes han acabat contents amb una actuació que ha agradat molt als cerdanyolencs que hi havia a la plaça.


 

Com acostumen a fer, els Martinets han entrat a la plaça amb un Pilar de 4 caminat, una fórmula que els funciona sempre. Després, han descarregat un castell de nivell com és un 5 de 7, al qual ja tenen acostumats als cerdanyolencs. No obstant això, el moment més intens del migdia ha arribat quan han carregat la Torre de 7. A l'hora de descarregar-la, però, la fita que es va aconseguir l'anterior vegada - quan es va aconseguir descarregar tot i l'extrema tremolor - no s'ha pogut repetir i ha caigut. Sortosament, no hi ha hagut greus conseqüències, només alguns contusionats, com afirma Miquel Àngel González, vicepresident dels Martinets.


  

 

 

 

El contratemps no ha afectat exageradament a la colla, ja que es tracta d'un castell "d'un altre nivell" com declara la Laia, una de les castelleres, al TOT. A més, els Martinets ja han demostrat que el poden descarregar i que només cal continuar treballant de valent per aconseguir dominar-lo.

 

Després de la caiguda, els verds han carregat i descarregat un 4 de 7 amb agulla i un vano de 5, que ha lluït molt bonic. Amb tot, han demostrat el seu bon estat de forma i la seva intenció de pujar alguns nivells en la dificultat dels castells, com ja ha anat passant en anteriors actuacions.

 

La millor temporada de la història

 

Amb aquesta actuació, molt ben acompanyats pels Castellers d'Esparreguera i els Castellers de Sant Feliu de Llobregat, els Martinets de Cerdanyola del Vallès han tancat, sens dubte, la millor temporada dels seus 19 anys d'història, com ha declarat al TOT el vicepresident de la colla, Miquel Àngel González. D'aquesta manera, encaren el futur amb objectius ambiciosos, el primer dels quals haurà de ser consolidar la Torre de 7.


 

 

 

 

 
Comentaris

envia el comentari