L'Església Evangèlica Baptista organitza les XIV jornades de Bíblia i Cultura

Els actes tindran lloc a l'Església durant els dies compresos entre el 17 i el 22 d'abril
'La història dels jueus a Catalunya i el seu impacte cultural i llegat' és una de les nombroses xerrades
'La història dels jueus a Catalunya i el seu impacte cultural i llegat' és una de les nombroses xerrades | Cerdanyola.info

L'Església Evangèlica i Baptista de Cerdanyola acull les XIV jornades de Bíblia i Cultura durant els dies compresos entre el 17 i 22 d'abril a diferents hores de la tarda. L'esdeveniment més important tancarà Bíblia i Cultura la participació deDaniel Banyuls, secretari general de l'UEBE, amb la xerrada'La gran Shemà, el cor del monoteisme jueu.'

 

El cicle d'actes comença amb 'La història dels jueus a Catalunya i el seu impacte cultural i llegat' de la mà de Tessa Calders, Presidenta de l'Institut Món Juïc i professora de Filologia a la Universitat de Barcelona (UB) el dimarts 17 d'abril a les 19 h.


 

La segona jornada 'Els jueus, poble escollit per Déu?' amb la participació de Robert Velert, professor de la Facultat de Teologia de l'UEBE, tindrà llocel dimecres 19 d'abril a les 19 h.

 

'Shoa, la catàstrofe; una reflexió sobre Auschwitz" serà presentada per David Galcerà, doctor en Filosofia. L'acte serà el dia 19 d'abril a les 19 h.

 

El divendres 20 d'abril es presentarà 'Els jueus i la Inquisició' a les 19 h amb la ponència de Doris Moreno, professora d'Història Moderna a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). 

 

Pel cap de setmana, hi haurà una marató de lectura bíblica des de les 9.00 h fins a les 20.00 h i s'acabarà amb ''La gran Shemà, el cor del monoteisme jueu' de Daniel Banyuls el diumenge 22 a les 12 h.