Gran èxit de la trobada de batucades

Les batucades van recórrer els carrers de la ciutat | Batúcamela

 
 

 

La 2a Trobada de Batucades de Cerdanyola del Vallès, l'Estimbada, ha gaudit d'un gran èxit durant tota la jornada del dissabte 13 de maig.

 

 

Ha destacat positivament l'activitat infantil organitzada, al matí, amb els esplais i caus de la ciutat. Per ser el primer any, la iniciativa ha tingut molt bona acollida de famílies i infants.

 

Els balls de la colla de Lió van ser molt apreciats | Batúcamela

 

Les dues cercaviles diferenciades, dels sis grups de percussió participants, també ha estat una bona idea. El moment d'entrada a la plaça Abat Oliba, plena de gom a gom, ha estat un dels moments més emotius de la trobada. Els grups han arribat de forma molt coordinada i se'ls ha anat presentant individualment.

 

 

Des d'allà han baixat al Parc Xarau i arrossegat als assistents pel camí. Un cop al parc, ha tingut lloc el batukòdrom i, seguidament, el sopar. La barra no donava l'abast i uns centenars de joves i famílies s'han quedat a sopar i allargar la festa.

 

 

Batúcamela, el grup de batucada de la ciutat, va organitzar l'esdeveniment per primer cop l'any passat i dedica mig any sencer a la seva preparació. El sentiment de germanor amb la colla de Lió, molt apreciats pels seus balls i coreografies, ha tingut especial rellevància, també en aquesta edició. Segons els organitzadors, ha quedat demostrat que l'Estimbada és ja una de les cites imprescindibles de l'agenda musical i cultural de la ciutat.

 

Els sons i l'alegria van acompanyar les cercaviles | Batúcamela

 Comentaris

envia el comentari