Danny Romero presenta el seu nou llibre "Gang Bang"

El col·laborador del TOT ha comptat amb la presència dels periodistes Vicente Vallès, de SER Barcelona, i Jofre Llombart, de RAC 1
Romero i Vallès durant l'acte de presentació
Romero i Vallès durant l'acte de presentació | Marcos Nevado

 

Sota una calor de 28 graus, Danny Romero ha presentat el 7 de juliol el seu primer llibre a l'Espai Vi de Cerdanyola. "Gang Bang. 69 Relatos sin piedad" és un llibre on es barregen crues històries tant reals com de ficció. Vicente Vallès ha sigut l'encarregat de presentar i conduir aquest acte en el qual hi han participat diversos amics i col·legues de l'autor.

 

Danny Romero: "El que pot ser ètic o moral per algú, pot ser una aberració per a un altre"

 

El seu amic i company d'escola, Jofre Llombart, periodista de l'emissora RAC1, ha afirmat que aquesta obra és filla de la llibertat d'expressió i que fuig de dues dictadures: la dictadura del políticament correcte i la dictadura política que estem vivint en els darrers temps. A més, ha volgut remarcar que "Gang Bang" és un llibre en castellà escrit per una persona educada en la immersió lingüística. D'aquesta forma ha volgut fer una ferma defensa del model ligüístic, deixant clar que l'escola catalana no deixa de banda el castellà.


 

 

 

 

Durant el temps de xerrada amb el públic, Romero i la seva editora, Violant Genovés, han deixat veure que l'autor està pensant en un segon llibre de relats en el que treballaran "després de deixar reposar Gang Bang". Vicente Vallés ha volgut definir l'obra com "una magnífica obra que no pot faltar a les tauletes de nit. Aquest llibre és un manual d'introducció a altres realitats".

 

 

Un cop acabats els parlaments, la gent ha pogut gaudir de l'actuació del músic cerdanyolenc Xavi Rizzo, que ha tocat i cantat diverses peces conegudes pel públic. Mentrestant, els assistents han pres un aperitiu i han pogut intercanviar tot celebrant la primera publicació de Danny Romero.

Comentaris

envia el comentari