Cerdanyola se suma a la celebració del Dia Internacional dels Museus

El museus de Cerdanyola oferiran portes obertes del 18 al 20 de maig
El Museu d'Art de Cerdanyola.
El Museu d'Art de Cerdanyola. | DIBA

 

Cerdanyola del Vallès se sumarà a la celebració del Dia Internacional dels Museus. En concret, del 18 al 20 de maig, el Museu d’Art de Cerdanyola (MAC) i el Museu d’Història de Cerdanyola acolliran activitats en el marc de la celebració mundial.

 

A més de portes obertes en ambdós museus, oferiran de forma conjunta l’itinerari ‘Patrimoni oblidat: Montflorit i Víctor Català’ que farà un recorregut per Montflorit relacionat amb l’estela literària i personal de Caterina Albert a Cerdanyola. Serà el 19 de maig a les 18 h.


 

El Museu de Ca n’Oliver oferirà també dues visites guiades. La primera serà el divendres 18 de maig, a les 18.30 h, a la seva exposició permanent Cerdanyola, terra d’ibers. El diumenge 20 de maig, a les 11.30 h, el Museu durà a terme la visita guiada ‘Viure en un poblat ibèric al segle III aC’. El Museu d’Art de Cerdanyola acollirà, el divendres 18 de maig a les 18.30 h, la presentació de l’Associació d’Amics del MAC i inaugurarà la renovada Sala Smith. A més, el mateix dia es presentarà el llibre "1960s-1970s Costa Brava Postals" a càrrec del seu autor i fotògraf, Jordi Puig, i del president del Cercle Cartòfil de Catalunya, Ramon Pla.


 

El dissabte finalitzarà amb la 6a Mostra de Curtmetratges ‘La vida és curta’ i el diumenge 20 de maig, a les 12 h, hi haurà una visita guiada al Museu.