Cerdanyola acull el 35è Congrés de Festivals de Folklore a Espanya

El congrés serà durant els dies 7 i 8 de desembre amb l'Esbart Dansaire de Sant Marçal com amfitrió
Imatge de la mostra de densa
Imatge de la mostra de densa | Laura Bros

 

  

Els dies 7 i 8 de desembre, l'Esbart Sant Marçal de Cerdanyola del Vallès, organitzadors de la Mostra Internacional de Dansa Popular, seran els amfitrions dels membres de la secció espanyola del Consell Internacional d'Organitzadors de Festivals de Folklore (CIOFF).

 

 

Per l'Esbart, aquest congrés dóna el tret de sortida a la organització de la 35a edició de la Mostra internacional de Dansa que se celebrarà el Juliol de 2018 a Cerdanyola

 

  

Per commemorar l'estada dels congressistes, l'Esbart organitza una actuació especial. L'actuació tindrà lloc divendres 8 de desembre, a les 20:00 al teatre de l'Ateneu; l'entrada del espectacle són 3€ o una joguina nova (destinada a la campanya "Una nit d'il·lusió per tothom").


 

 

Consell Internacional d'Organitzadors de Festivals de Folklore (CIOFF)CIOFF ha estat reconeguda com entitat col·laboradora de la UNESCO i per a l'Esbart formar-ne part es una font d'aprenentatge i millora en l'organització del festival folklòric de la Mostra de Dansa i un punt de trobada i intercanvi d'experiències amb Festivals de prestigi de tota Espanya.
Comentaris

envia el comentari