Zoido nega que els detinguts a França tinguin relació amb els atemptats de Barcelona i Cambrils

France Info havia informat que dos dels sis sospitosos estaven connectats amb els atacs
El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido
El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido | Europa Press

El ministre de l'Interior espanyol, Juan Ignacio Zoido, ha negat que els detinguts a França tinguin relació amb els atemptats de l'estiu passat a la Rambla de Barcelona i al passeig marítim de Cambrils, segons han confirmat fonts del Ministeri. Aquestes fonts han assegurat que segons informació de la que disposa el ministre, cap dels sis detinguts avui a França tenen relació amb els atacs terroristes a Catalunya.

 

Cal recordar que al matí France Info ha difós la notícia dels sis detinguts, que relacionava amb els atemptats. Posteriorment, el mateix mitjà matisava la informació i assegurava que només dos dels sis detinguts tenien algun tipus de vinculació amb els atacs de l'estiu. Zoido desmenteix ara que aquests dos detinguts tinguin res a veure amb aquells successos.

Comentaris
Fat Boy
"No era aquests els que teniem en nomina per fer el treballet", ha dit. Sino, ho pregunteu al Margallo que sap tots els detalls.
Karlus
Però si aquest imbècil no sap res
atemptats per encarrec
Tambe son confidents del CNI aquestos? Teniu les mans brutes de sang, malparits!
Gebre
Ai, que ens deuen estar amagant..
Kadra
Hay dos líneas de investigación...
xup
aquest tipus no te ni puta idea de res, ni de jutge
Per aquí es podía desfilar
tot l’entramat.
Albert
Esta acollonit perquè aquests podrien explicar moltes coses de l'atemptat de Barcelona. Totes les col·laboracions, de on van sortir les armes, perquè l'endemà no va venir ningú de Madrid, etc, etc. A veure si els gendarmes els fan cantar la parrala.
Zoido
este no se entera de nada!

envia el comentari