El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Violen una dona de 95 anys que viu sola
  • CA

Una veïna de Figueres de 95 anys que viu sola a Figueres ha estat víctima d’una brutal agressió sexual, segons ha avançat el diari El Punt. Els fets van tenir lloc divendres abans de la mitjanit, quan un home encaputxat va assaltar la vivenda de la dona accedint-hi per una finestra i la va atacar sexualment. Segons la víctima, l’agressor barrejava el català i el castellà i va fugir moment en què ella va poder alertar els servies d’emergència.

La dona va ser traslladada a l’hospital de Figueres, on van comprovar que tenia unes lesions molt greus als genitals i la van intervenir d’urgències. Després de la intervenció, la dona ha quedat ingressada a l’hospital i malgrat la gravetat de les ferides, evoluciona favorablement. Els Mossos investiguen els fets i han inspeccionat la casa de la víctima per buscar indicis, empremtes, petjades o pèls que puguin servir per identificar l’autor de l’agressió a la dona i constatar si també havia robat alguna cosa del domicili.

Els investigadors també han comprovat si a les proximitats de l’habitatge de la víctima hi ha cap càmera d’algun establiment o particular que hagués pogut captar l’assaltant en la seva anada o en la seva fugida. La víctima és vídua, sense fills i els parents més propers, resideixen a Badalona, segons El Punt, que agrega que té el suport d’una dona per a les feines domèstiques i que estava sola quan la van assaltar de nit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa