L’Audiència de Barcelona ha dictat una ordre de recerca i captura i entrada a presó per a un dels condemnats per la violació en grup d’una noia a Sant Boi de Llobregat el 2018, després que l’acusat no comparegués a la vista d’aquest dijous al matí. El tribunal ha declarat que un dels tres acusats, condemnats a 20 anys de presó per agredir sexualment a una noia, “està en risc de fuga” i ha insistit “no és només per l’elevada pena de presó imposada”, sinó per la “conducta” del condemnat de no està disponible ni a l’abast del tribunal per no comparèixer aquest matí a la vista. Els altres dos condemnats, en canvi, han participat en la vista i el magistrat resoldrà la seva sentència en els pròxims dies.

L’organisme jurídic barceloní considera culpables els tres acusats de la violació de la jove i còmplices de totes les agressions sexuals que va patir en mans d’altres membres del grup. Segons les declaracions de la víctima, els fets van passar l’any 2018 en la sortida d’una discoteca a Molins de Rei a les sis de la matinada, quan un grup d’homes la van agafar i la van tancar en el maleter d’un cotxe. Després d’agredir-la sexualment, els acusats la van deixar a un pàrquing proper a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Sant Boi de Llobregat. En la sentència, els jutges van donar fiabilitat a la declaració de la víctima en el judici i van assenyalar que havia quedat corroborada amb les proves d’ADN que van presentar els perits de Mossos.

Els tres acusats ara s’enfronten a una condemna de vuit anys de presó pel delicte d’agressió sexuals i a dues penes de sis anys cadascuna pel delicte de cooperador. En total els tres acusats han estat condemnats a 20 anys de presó cadascun. A més a més, la víctima rebrà una compensació econòmica de més de 45.000 euros per lesions i danys morals, els acusats no es podran acostar a la jove ni comunicar-se amb ella durant tres anys després de sortir de la presó i se’ls hi imposarà vigilància durant cinc anys.

Comentaris

    Pregunta frequent Gener 13, 2022 | 21:54
    I als violadors del CNI ningú els busca? Aquests maten, directament. Deu ser per això.

Nou comentari