La Guàrdia Urbana de Lleia va detenir la matinada passada (de dimecres a dijous) un home de 45 anys per haver violat una dona, segons ha avançat el diari Segre i ha pogut confirmar El Món. L’agressor era un client de la víctima, que és prostituta. Els fets van passar al voltant del Turó de la Seu Vella. La dona, que s’hauria pogut escapar de l’agressor per dirigir-se a una comissaria de la Policia Local ubicada al carrer Salmerón per denunciar els fets, presentava múltiples lesions, segons informa el diari lleidatà. Un cop detingut, l’home hauria destrossat la cel·la de les dependències policials.

La dona tindria al voltant d’uns 40 anys, i s’hauria presentat a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida amb diverses ferides i cops al rostre i a la resta del cos, a més de dur la roba destrossada. El Segre apunta també que li costava caminar per culpa de l’agressió que havia patit instants abans. La víctima hauria fet una descripció de l’agressor, i un cop activat el protocol per detenir l’agressor, se l’hauria localitzat i dut cap a la comissaria, lloc on la víctima el va poder reconèixer.

Tant la víctima com l’agressor van ser enviats a l’hospital. La dona hi va anar perquè es va activar el protocol que se segueix en casos com aquests: perquè pugui rebre atenció mèdica, sotmetent-se a una revisió i també rebent atenció psicològica. L’agressor va ser dut al centre hospitalari perquè, un cop detingut, a més de provocar destrosses a la cel·la de la comissaria, va intentar autolesionar-se.

Aquesta presumpta violació arriba després de la brutal agressió sexual que va patir una menor de 16 anys de Masquefa després de sortir de festa a Igualada. Un camioner la va trobar nua en un descampat, amb ferides tan importants que el van fer pensar que estava morta. La mare de la menor ha enviat una carta al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, perquè la justícia s’acarnissi contra els violadors de la seva filla, que encara no han pogut ser detinguts.

Comentaris

  censura als censuradors Novembre 05, 2021 | 09:27
  Per tot això, els agents van procedir a la detenció de l’individu, de 45 anys i natural d’Algèria Font: El Segre. Importeu merda, teniu merda. I censura ideològica també.
   JordiP Novembre 05, 2021 | 12:30
   Tan deliqüent violent és un de Tizi-Ouzu com un altre de San Martín de Valdeiglesias. El que importa és el que ha fet. També delinqüeix aquell que acusa per origen i no per proves. Au, dina i fes una bacaineta, que et veig molt alterat.
    Tú si naces más tonto naces ladrillo. Novembre 05, 2021 | 17:30
    ¿ Acusa por origen y no por pruebas?, anda imbecil, lee bien la noticia, el violador era cliente de la víctima . Y por cierto todos los medios independentistas, cuando un delincuente es musulmán , nunca dicen de dónde es originario, eso sí fuera originario de San Martín de Valdeiglesias lo publicarían en letras mayúsculas.
    Tú si naces más tonto naces ladrillo. Novembre 05, 2021 | 17:31
    ¿ Acusa por origen y no por pruebas?, anda imbecil, lee bien la noticia, el violador era cliente de la víctima . Y por cierto todos los medios independentistas, cuando un delincuente es musulmán , nunca dicen de dónde es originario, eso sí fuera originario de San Martín de Valdeiglesias lo publicarían en letras mayúsculas..
  Gonzalo Novembre 05, 2021 | 09:28
  Esperando el gag de Jairo Domínguez y del peyu.
   gunçal, fill de la gran gunçala! Novembre 05, 2021 | 20:47
   En Jairo i en Peyu son millors persones que tu, fatxa ecspanyordo!
  Luís Soler Novembre 05, 2021 | 13:13
  Collons amb l'encapçalament de la noticia, el fet és que "un home viola una dona" (indiferentment de l'ofici), sembla que es vulgui treure rellevant al crim. 9
  Vendetta Novembre 05, 2021 | 18:53
  Mentras tan el hippys de volem acoyir li diuen al taxista del baixell ke portin mes
  Vendetta Novembre 05, 2021 | 22:36
  Aket igual a vingut am el taxi del open arms, ke el capin y el retornin a la seva cova

Nou comentari