El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
VÍDEO | Un cotxe arrossega dues parades d’artesania a Girona
  • CA

Un conductor ha perdut el control del seu cotxe aquest dissabte al migdia i ha arrossegat dues parades d’un mercat d’artesania que se celebra a la ciutat de Girona. L’atropellament s’ha produït cap a la una del migdia i ha tingut lloc a l’avinguda de Ramon Folch, a tocar dels Jutjats de Girona. El cotxe circulava a poca velocitat, però ha pujat al tronc central i ha arrossegat una parada d’aliments i un altre estand de dolços i llaminadura. Segons informa l’Agència Catalana de Notícies (ACN), el el conductor hauria patit un problema de salut o indisposició i hauria estat un policia qui hauria accedit dins del viatge per aturar el cotxe amb el fre de mà. El Sistema d’Emergències Mèdiques ha pogut atendre el conductor del vehicle. Afortunadament, l’incident no ha deixat cap ferit.

Aquest incident ha tingut lloc unes hores després que es produís una desgràcia a Quart (Gironès). Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 24 anys per haver matat presumptament una ciclista en un atropellament amb el seu cotxe quan anava borratxo i després haver fugit. Ha estat gràcies a la col·laboració ciutadana que el presumpte autor de l’homicidi imprudent ha estat localitzat i detingut. Aquest incident s’ha produït cap a les vuit del matí d’aquest dissabte, al punt quilomètric 0,5 de la carretera GIV-6703.

El cotxe ha impactat contra la dona, i ha fugit. La ciclista ha estat traslladada a l’Hospital Josep Trueta de Girona, però ha acabat perdent la vida. Gràcies a la col·laboració ciutadana, la policia ha aconseguit trobar el presumpte homicida imprudent. Quan se l’ha enxampat, ha estat sotmès a les proves de detecció l’alcoholèmia, i ha donat “com a resultat la taxa penal de 0,87 mg/l“, segons els Mossos d’Esquadra. És per això que el jove ha quedat immediatament detingut com a presumpte autor d’un homicidi impudent i un delicte contra la seguretat viària.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa