El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els Bombers retiren els mitjans aeris de l’incendi Figueró-Montmany perquè és “petit” malgrat tenir “molt potencial”
  • CA

ls bombers han començat a retirar els cinc mitjans aeris de l’incendi de Figueró-Montmany (Vallès Oriental) que, segons els Agents Rurals, només afecta 0,2 hectàrees. Segons el cos, el motiu és evitar “al màxim la simultaneïtat”, afegit al fet que ha acabat sent “molt petit” malgrat tenir “molt potencial per cremar”. La zona és orogràficament complicada i el foc estava molt a prop del barranc del Torrent de les Maries. Els bombers hi ha enviat 23 dotacions.

Els Bombers de la Generalitat treballen des de dos quarts de quatre d’aquest dijous en l’extinció d’un incendi al Figaró-Montmany (Vallès Oriental). Les flames han començat en una zona arbrada a tocar de la piscina municipal i han obligat a desallotjar la masia Can Oliveres per precaució. En aquest moments hi treballen 22 dotacions, cinc aèries i 17 terrestres, que han centrat esforços en el flanc dret. Segons fonts dels Bombers, una hora després de rebre l’avís s’ha aconseguit encerclar totalment el foc amb mànegues d’aigua.

L’incendi només ha cremat 0.2 hectàrees, segons han informat els Bombers, però s’hi han enviat més de vint unitats per evitar la propagació del foc i una possible situació de simultaneïtat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa