Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una persecució a la ronda de Dalt acaba amb dos detinguts per robatori
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut dues persones després d’una llarga persecució per la ronda de Dalt. Agents de la Unitat de Reforç a les Emergències i Proximitat (UREP) de la policia barcelonina –nom tècnic de la unitat antiavalots– van trobar un cotxe aturat al voral de la sortida 14 de la ronda de Dalt, a l’altura de Cornellà de Llobregat, que tenia el para-xocs despenjat i el maleter mig obert.

Pocs minuts abans, els Mossos d’Esquadra de la ciutat veïna havien estat alertats d’un robatori a una empresa dedicada a l’equipament per rodatges de cinema, televisió i fotografia. Els lladres havien encastat un cotxe contra la porta metàl·lica d’accés al magatzem i havien aconseguit robar el material que hi guardaven. Tot semblava encaixar. En detectar la presència de la Guàrdia Urbana, els dos ocupants del vehicles “van fugir a tota velocitat en direcció a l’Hospitalet”, segons expliquen fonts del cos policial.

Els antiavalots els van perseguir per la ronda de Dalt fins que el cotxe a la fuga va perdre el control i es va estavellar contra un fanal. Els dos presumptes lladres van intentar fugir a peu, però van acabar detinguts. Durant l’escorcoll del vehicle van trobar dues barres de ferro i una escarpa –utilitzades per perpetrar el robatori– i cinc caixes amb material professional audiovisual molt car etiquetat amb les dades de l’empresa assaltada, que ja l’ha recuperat. Els dos detinguts, veïns de Mataró i amb antecedents, han passat a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa