El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una dona afganesa dona a llum a l’avió d’evacuació dels Estats Units
  • CA

Una dona afganesa ha donat a llum a una nena just després d’aterrar en la base aèria de Ramstein, a Alemanya, aquest dissabte després de volar en un avió d’evacuació de l’exèrcit dels Estats Units. El Comando de Mobilitat Aèria dels Estats Units ha informat que la dona s’ha posat de part a bord de l’avió de transport C-17 durant la segona etapa del seu viatge de fugida de l’Afganistan després de la presa del país per part dels talibans, segons ha informat l’exèrcit en les seves xarxes socials.

A causa a les condicions del vol i l’altitud a la qual es trobava l’aeronau -més de 8.500 metres- la mare ha sofert complicacions a causa de la menor pressió de l’aire en l’avió. “El comandant de l’avió va decidir descendir en altitud per a augmentar la pressió de l’aire a l’aeronau, la qual cosa va ajudar a estabilitzar i salvar la vida de la mare”, ha explicat el Comando de Mobilitat Aèria, segons recull la cadena CNN.

Una vegada que l’avió ha pres terra, el personal sanitari del 86è Grup Mèdic de la Força Aèria ha ajudat en el part del bebè. Finalment tant la mare com el nounat han estat traslladats a un centre mèdic pròxim en bones condicions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa