El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una alcaldessa declara la guerra a un passtisser premiat
  • CA

L’alcaldessa de Riudecols, Beatriz Mayordomo, ha declarat la guerra als creadors del millor panettone del 2020, els propietaris de Xocosave, la pastisseria de Riudoms on un treballador va ser agredit fa un mes per un dels amos del negoci. Mayordomo ha publicat un post a Facebook revelant que la persona agredida pel gerent de l’empresa era el seu fill. “Després d’un mes encara ens preguntem què va passar pel cap [de l’agressor] per donar aquella pallissa a un dels treballadors: quina era la seva finalitat? Matar-lo?, Trencar-li les cames? Destrossar-li la mà i que no pugui treballar mai més com a pastisser?”, es pregunta Mayordomo.

Els fets als quals fa referència l’alcaldessa de Riudecols van tenir lloc el divendres 1 d’octubre a l’obrador de Xocosave. Segons la denúncia feta pel treballador agredit, la discussió amb el gerent va començar per un desacord sobre el procés de cocció dels croissants. En declaracions a EL MÓN, el treballador agredit va dir que la discussió va acabar amb intercanvi d’insults i que després el gerent el va atacar per l’esquena provocant-li ferides en una mà i un turmell. Fonts dels Mossos d’Esquadra van confirmar l’agressió i van explicar que el pastisser va ser detingut en un primer moment per prendre-li declaració. L’home va ser deixat en llibertat poc després.

La mare de l’agredit, que publica una foto d’una mà embenada, denuncia que les lesions que va patir el fill “no eren lleus, eren greus”, de manera que en actualment és “una persona totalment dependent”. Mayordomo lamenta que mentre els propietaris de l’empresa “continuen treballant, viatjant, anant de festa i gaudint del dia a dia, el meu fill continua un mes després de patir l’agressió, postrat al sofà, menjant al sofà, en repòs absolut, enguixat com a mínim fins al mes de desembre“.

La denúncia de l’alcaldessa es converteix en un al·legat contra l’abús laboral en el qual demana que es faci difusió del missatge en solidaritat amb “totes aquelles persones que han patit qualsevol abús a la feina”. A més a més, afegeix, “perquè tothom sàpiga quina classe de persones són els que dirigeixen” l’obrador de Riudoms.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa