El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un grup dels Mossos demana posar a disposició judicial l’agressor de Jordi Borràs
  • CA

 

El grup independentista dels Mossos ‘Les Guilleries‘ ha demanat posar el policia espanyol que va agredir el fotoperiodista d’El Món, Jordi Borràs, a disposició judicial. “Actuarà la Fiscalia o el nostre cos per posar-lo a disposició judicial?”, es pregunten, i titllen l’agressió de “feixista” i l’agent del CNP de “filofranquista”. De fet, a través d’un comunicat han recordat que aquest agent forma part de la Brigada Provincial d’Informació, branca del cos de policia espanyol “que van alertar una cèl·lula gihadista que estava sent investigada pels Mossos d’Esquadra, posant en greu risc la vida del company infiltrat dins l’organització terrorista“.

 

És per això que el text apunta que “la feina bruta de les clavegueres de l’Estat espanyol no ha cessat sobre el nostre cos i les nostres institucions en general” i lamenta que la justícia espanyola hagi “arxivat algunes de les causes obertes amb motiu de les lesions patides per conciutadans brutalment agredits i malferits l’1-O”. “La justícia a Espanya actua de part“, asseguren en el comunicat, i critiquen que “paradoxalment, “el sindicat de policies Jusapol organitza a Barcelona, el proper 29 de setembre, un acte de reconeixement i homenatge als agents de la Guàrdia Civil i del CNP per la seva “professionalitat” en la jornada històrica de l’1-O”.

 

 

Finalment, critiquen l’estratègia judicial del jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena, afirmant que “la recent retirada de les peticions d’entrega dels polítics exiliats, significant un nou ridícul i descrèdit internacional”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa