Un conductor de 89 anys atropella mortalment un operari i fuig

La víctima era un operari que treballava a la C-31 i el conductor que l'ha envestit ha fugit

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona han detingut aquest dimecres a l’Estartit (Baix Empordà) un conductor de 89 anys, de nacionalitat francesa i amb domicili a Perpinyà, acusat de l’atropellament mortal que hi ha hagut al migdia a la C-31, al terme municipal de Siurana, a l’Alt Empordà. El conductor, que ha atropellat un operari que treballava a la carretera, ha fugit del lloc dels fets.

La policia catalana acusa el detingut d’un delicte contra la seguretat del trànsit per abandonament del lloc de l’accident i homicidi imprudent. Després de l’atropellament mortal, i del fet que el conductor ha fugit de l’indret, els Mossos d’Esquadra han iniciat una investigació per localitzar-lo. En una actuació conjunta amb la Policia Local de Torroella de Montgrí, els Mossos afirmen que han identificat el conductor del vehicle, i posteriorment l’han detingut.

Aquest sinistre es produeix tres setmanes després que un altre conductor d’edat avançada, de 80 anys, fos detingut per homicidi imprudent per un atropellament en què van morir dos ciclistes i un altre va quedar malferit, en estat crític. L’alcoholèmia va donar negatiu i l’autor dels fets va quedar en llibertat provisional mentre els Mossos investigaven si el conductor s’havia adormit al volant. El cas va obrir el debat sobre el risc de la conducció a partir de determinada edat, que ara es repeteix amb aquesta altra tragèdia.

Més informació

Nou comentari