El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un conductor d’ambulància degolla un infermer en un hospital de Madrid
  • CA

Un infermer de l’Hospital Príncep d’Astúries d’Alcalá d’Henares ha mort aquest dissabte després de ser degollat ​​per un company que es trobava fora de servei, segons ha confirmat a Europa Press un portaveu de la Prefectura Superior de Policia.

En concret, el succés ha tingut lloc al voltant de les 14.20 hores d’aquesta tarda i l’home implicat és un conductor d’ambulància que ha entrat a l’Hospital amb una arma blanca i ha agredit directament a l’infermer.

El portaveu del 112 Damián Pasero ha indicat als mitjans a les portes de l’Hospital que l’agressió amb arma blanca s’ha produït a l’interior de centre hospitalari, en concret a Urgències, i que han estat els propis serveis sanitaris de centre els han atès a l’agredit, encara que només han pogut confirmar la seva defunció.

Un equip de psicòlegs del Summa 112 està atenent a familiars i treballadors de l’Hospital Príncep d’Astúries i els serveis sanitaris han acudit també a les dependències policials on roman detingut l’agressor per assistir per uns talls a la mà. Per la seva banda, els agents de la Policia Nacional continuen investigant els fets.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ton a març 07, 2021 | 11:09
    Ton març 07, 2021 | 11:09
    Degolla? o apunyala. Jo tinc entès que no el va degollar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa