El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Troben un home britànic de 80 anys perdut a Sant Pere de Ribes en unes vinyes del Garraf
  • CA

Sortosament, final feliç. Els Mossos van poder trobar un home de nacionalitat britànica de 80 anys del que havia estat denunciat la seva desaparició a Sant Pere de Ribes. Segons ha pogut saber El Món, el dia 13 de gener cap a les sis de la tarda els Mossos van rebre l’alerta de la possible desaparició per part de la seva dona. La víctima pateix alzheimer i feia quatre hores que havia anat a passejar el gos i encara no havia tornat.

En un principi, la recerca la va dur a terme  bombers, policia local i  de seguretat ciutadana de Mossos del Garraf. Però hores després s’hi va afegir un tot un desplegament operatiu amb la Unitat Canina, Hèlix (helicòpter) i la Unitat d’Intervenció en muntanya així com voluntaris de la zona.

A les tres de la matinada va finalitzar la recerca ateses les condicions de visibilitat tots els serveis d’emergència llevat dels mossos de seguretat ciutadana que van continuar la recerca tota la nit. A les vuit del matí, es va reprendre la recerca per part dels cossos participants que es van repartir les tasques i els sectors. Finalment, cap a les 10 del matí dues persones que es trobaven passejant per la zona i que no eren voluntàries ni participaven en la recerca van localitzar la persona desapareguda. En concret, en unes vinyes situades molt a prop de la urbanització Vallpineda. La persona estava conscient, però amb evidents símptomes d’hipotèrmia després de passar tota la nit al ras en una de les nits més fredes de l’any. La víctima va ser traslladada a l’Hospital de Sant Pere de Ribes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a gener 15, 2021 | 15:44
    Ricard gener 15, 2021 | 15:44
    Afortunadament a Sant Pere de Ribes tenen vinyes del Garraf i no de l'Emporda.
  2. Icona del comentari de: Gonzalo a gener 15, 2021 | 16:01
    Gonzalo gener 15, 2021 | 16:01
    El brexit ha dado fuerte....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa