Troben sang a prop del cotxe calcinat trobat al Vendrell

La principal hipòtesi és que es tracta del propietari del vehicle

Els Mossos estan investigant uns rastres de sang que s’han trobat a prop del vehícle que ahir va aparéixer completament calcinat a Albinyana (Baix Penedès) amb un cadàver al maleter, segons informa l’ACN. Els Mossos d’Esquadra investiguen ara el context i les causes de la mort de la persona trobada sense vida a l’interior del vehicle. Tal i com va explicar aquest mitjà ahir, tot va passar cap a la mitja nit, quan una trucada va alertar als serveis d’emergència que a la localitat s’estava produint un incendi. Els Bombers de la Generalitat es van dirigir al llocs dels fets i, un cop allà, van constatar que es tractava de l’incendi d’un cotxe.

Les taques de sang porten els investigadors a pensar que a la víctima l’haurien pogut matar al mateix lloc on posteriorment es va calar foc a vehicle, un camí proper a la C-51 just al límit entre el Vendrell i Albinyana. Aquest dijous ja s’ha practicat l’autòpsia al cadàver, però el seu estat calcinat ha impedit identificar la víctima ni determinar si és un home o una dona. Així i tot, la principal hipòtesi és que el cos correspondria al propietari del vehicle, ja que a hores d’ara la policia no ha pogut localitzar-lo.

El vehícle pertany a un veí del Vendrell amb antecedents per tràfic de drogues. Ara per ara els investigadors estan centrant els seus esforços en analitzar l’entorn més proper a aquesta persona i també en saber què va fer les 24 hores abans que es trobés el cadàver calcinat a l’interior del vehicle.

Alguns precedents de casos similars aquí a Catalunya són el “Crim de la Guàrdia Urbana”, que ara s’està emetent al programa Crims de TV3, quan van trobar les restes del cadàver d’un agent van aparèixer calcinades en un cotxe. Fa uns mesos també es va trobar el cadàver d’una dona al maleter d’un cotxe estacionat a una àrea de servei de la Ll-11, un dels accessos de Lleida, a prop de l’hotel Comtes d’Urgell.

Nou comentari