Troben mort un dels homes desapareguts en bolcar un vaixell al port de Castelló

Havien desaparegut un estibador espanyol de 36 anys i un tripulant indi de 22

El dispositiu de recerca desplegat al Port de Castelló ha trobat el cos sense vida d’un dels dos homes desapareguts aquest divendres en bolcar el vaixell de càrrega ‘Nazmiye Ana’, segons ha informat l’autoritat portuària. Les tasques continuen per intentar localitzar l’altre treballador. Més de 150 persones i dos robots submarins s’han desplaçat aquest dissabte al Port de Castelló per a treballar en l’operatiu de recerca, mobilitzat després que aquest divendres un vaixell bolqués al moll Centenari.

Allà, sobre les 20.30 de divendres, el vaixell de càrrega ‘Nazmiye Ana’, de bandera panamenya, 79 metres d’eslora i amb nou tripulants a bord, va bolcar fins a quedar en posició de quilla al sol, per causes que investiga la Guàrdia Civil.

Tres persones van resultar ferides, de les quals dues van ser traslladades a l’Hospital General de Castelló, on roman un dels treballadors ingressat a l’UCI amb pronòstic reservat. També van desaparèixer dues persones: un estibador de nacionalitat espanyola de 36 anys i un jove tripulant de nacionalitat índia de 22 anys.

Nou comentari