Troben el cos d’una noia britànica desapareguda des del novembre als Pirineus

El cos de de la noia de 37 anys va ser trobat per la seva parella Daniel Colegate, que l'ha estat buscant des que va desaparèixer el novembre de 2020

El cos de l’excursionista desapareguda Esther Dingley i el seu equipament s’han trobat junts als Pirineus, prop d’on es va descobrir un os humà fa dues setmanes, concretament al port de La Glera, a Aragó. El seu company Daniel Colegate va ser qui ahir va trobar les restes humanes després dels esforços per trobar-la des de la seva desaparició.

Dingley, de 37 anys, va ser vista per última vegada caminant sola a les muntanyes dels Pirineus prop de la frontera francoespanyola el 22 de novembre de l’any passat.

Un equip d’especialistes forenses, juntament amb el personal de rescat de muntanya, es van desplaçar al lloc per tal de recuperar el cadàver. En unes declaracions va dir: “En aquesta etapa un accident és la hipòtesi més probable, donada la ubicació i altres indicis. S’està duent a terme una recerca completa per a confirmar els detalls que envolten aquesta tragèdia”.

“La família roman increïblement agraïda pels esforços de les unitats policials implicades i el seu compromís d’entendre les circumstàncies exactes de la mort d’Esther.”

Comentaris

  Agraïda a la policia? A la policia espanyola? 10/08/2021 6:31 pm
  Ho teniu clar, il·lusos! Pobres increduls..
  Pedro 10/08/2021 11:31 pm
  Nada como no esforzarse para mejorar el contenido de un artículo. ¿ Estos son los nuevos periodistas ? Ni redactar saben.
  Excuersionista veterà 11/08/2021 7:42 am
  Anar a muntanya tot sol és perillós, una imprudència. Aquesta noia ho ha pagat car.

Nou comentari