El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Troben un cadàver a la vora d’un riu
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han trobat el cadàver semienterrat d’una persona al terme municipal d’Albesa, a la comarca de la Noguera. Ha estat un testimoni qui ha alertat els Mossos després de veure una cama humana que sobresortia de la vora del riu, informa l’Agència Catalana de Notícies (ACN). Segons el diari Segre, han sigut concretament uns tècnics de la Generalitat especialistes en boscos, que examinaven la llera del riu perquè s’hi ha de fer una actuació, els que han vist la cama, que estava separada de la resta del cos. A partir d’aquest avís, la policia ha activat totes les unitats necessàries en un cas d’aquestes característiques, inclosa la unitat canina per rastrejar la zona.

Finalment, però, segons Segre, els gossos no han arribat a actuar perquè els investigadors dels Mossos han localitzat la resta del cos sense vida de la víctima, que encara no se sap qui és. Estava mig enterrat a la llera del riu i havia quedat atrapat per unes arrels, fins al punt que estava tan entortolligat que ha calgut una excavadora per poder treure el cadàver, en avançat estat de composició. Tots aquests indicis deixen clar que fa temps que el cos era a la zona.

De moment, per tant, es desconeix fins i tot el sexe de la víctima i les causes de la seva mort. Les primeres investigacions no descarten que pugui tractar-se d’un homicidi, i ara els forenses tenen una feina intensa per davant per poder identificar la persona morta i establir les causes de la mort en aquest cas misteriós. Paral·lelament, els investigadors dels Mossos d’Esquadra hauran de comprovar les denúncies per desaparició per si n’hi ha alguna que coincideixi amb les característiques de la víctima, quan els estudis dels forenses permetin establir-les: sexe, edat aproximada i possibles trets físics o patologies que puguin donar pistes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gecko a octubre 14, 2021 | 10:02
    Gecko octubre 14, 2021 | 10:02
    El "riu" és la Noguera Pallaresa. Si fos a prop de "Barcelona"... o a Espanya, ben segur li hauríeu posat nom. La Noguera Pallaresa fa 154 km, és un afluent del Segre i neix al Pla de Beret (Val d'Aran)..

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa