El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Troba un lladre al cotxe i el tanca dins fins que arriben els Mossos
  • CA

Tancar el lladre fins que arribi la policia. Aquesta va ser la idea del propietari d’un cotxe quan va trobar un pispa fent de les seves al seu vehicle. Així ho han informat els Mossos d’Esquadra, en un atestat sobre un intent de sostracció d’un turisme a Lleida, el Segrià.

Segons la policia catalana, quan passaven pocs minuts de les set del matí del dia de Sant Esteve, un home es va dirigir al seu vehicle , estacionat al carrer Vila Antònia dela capital de Ponent, quan va constatar que dins hi tenia una sorpresa. Un lladregot remenant per dins. La reacció del propietari del vehicle va ser tancar-lo i resistir els intents de fugida, mentre telefonava als Mossos reclamant ajuda.

Un cop va arribar la patrulla policial, van arrestar el pressumpte lladre que havia quedat confinat dins el mateix botí. Els agents van comprovar que el detingut duia diners, diversa documentació a nom d’una altra persona i altres objectes personals. Tot eren objectes quehavia sostret de l’interior d’un altre vehicle estacionat a la mateixa zona de la ciutat. El detingut tñe 23 anys, és de nacionalitat algeriana i sense domicili conegut. Se l’investiga com a presumpte autor de dos robatoris amb força a l’interior de vehicle.

Però aquest no va ser l’únic escuracotxes detingut per aquestes festes. Els Mossos de Lleida també han informat de la detenció la matinada del 27 de desembre, d’un nord-americà de 56 anys i sense domilici, pels mateixos càrrecs. Ara bé, aquest tenia una tècnica més matussera i cridanera. De fet, la policia ha estat alertada pels veïns arran que un home colpejava vehicles a la zona de la Passeig de Ronda, a tocar de Pius XII, de la ciutat. Un cop personats els agents, i seguint el rastre de vidres deixats pel malfactor, l’han trobat amagat a la part posterior d’un vehicles que, precisament, tenia els vidres trencats.

Els dos detinguts passaran durant les properes hores a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa