El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tres intoxicats en dos incendis durant la nit i el dia de Nadal
  • CA

Tres persones han resultat intoxicades per inhalació de fum en les darreres hores a dos punts de Catalunya. Un incendi s’ha produït durant la nit de Nadal, mentre que l’altre ha tingut lloc aquest dissabte a primera hora. També hi ha hagut un incendi en un magatzem d’una empresa tèxtil, segons informen els Bombers de la Generalitat a través d’un comunicat.

El primer incendi s’ha produït a Badalona. Una persona ha estat evacuada a un Centre d’Atenció Primària d’aquesta ciutat el divendres a la nit després de patir una intoxicació lleu per haver inhalat fum en un incendi que ha tingut lloc a casa seva, al carrer de Santa Eulàlia. Els Bombers van rebre l’avís d’aquest succés cap a un quart i cinc d’onze de la nit, i van mobilitzar tres dotacions del cos. Les flames d’aquest incendi van afectar la campana extractora de fums i el moble on estava estancada de la cuina del pis, i no van sortir d’aquesta part de l’habitatge. Els habitants d’aquest pis van aconseguir sufocar les flames i la tasca dels Bombers es va limitar a remullar les brases i ventilar el pis.

Per altra banda, dues persones van patir també una intoxicació per inhalació de fum en un incendi a primera hora d’aquest dissabte a un pis de Tarragona. Segons informa el cos de Bombers, les flames també han aparegut a la cuina del domicili. Els dos ferits, que habiten aquest immoble situat als baixos d’un edifici del carrer Riu Ter, van ser traslladats a l’hospital. Quan els Bombers han rebut l’avís, han decidit enviar-hi cinc dotacions. L’avís d’aquesta emergència s’ha rebut cap a dos quarts de sis de la matinada. Quatre veïns d’aquest pis havien sortit de l’edifici com a mesura preventiva abans que arribessin els efectius encarregats d’extingir el foc. Les flames han quedat totalment apagat poc després de tres quarts de sis. A partir d’aquell moment, els Bombers ja han pogut començar a ventilar el pis.

Per altra banda, divendres a la tarda es va incendiar un magatzem d’una empresa tèxtil a Balenyà (Barcelona), i va afectar diverses línies d’estanteries de la nau i es va treure material mentre s’extingia el foc, per minimitzar l’efecte de les flames.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa